Asistenta in Franta

Asistenta in Franta

Pe langa asistenta oferita oricarei entitati din UE si nu numai, echipa CORIS Assistance este specializata in asistarea companiilor ai caror clienti ajung in Franta si alte tari francofone.

Oferim servicii de asistenta medicala si tehnica:

  • pentru cazuri medicale: de la simpla vizita medicala de organizat, pana la cele mai complexe repatrieri
  • pentru cazuri tehnice, de la simpla reparatie la fata locului pana la repatrierea vehiculului si a pasagerilor acestuia

Oferta noastra de servicii poate fi particularizata in functie de profilul companiei - partener. Indiferent de caz, prioritatea noastra este si ramane practicarea unor costuri rezonabile. 

Call center-ul functional 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an include linii directe cu vorbitori nativi de limba franceza si respecta normele GDPR.

Mai mult, CORIS Assistance a dezvoltat call center-ul de asa natura incat sa poata oferi asistenta adecvata nevoilor apelantului, atat in regim telefonic cat si online. 

Operatorii au parte de training de specialitate pentru a putea solutiona problemele aparute, apelurile sunt inregistrate iar apelantii pot trimite feedback centrului dupa terminarea convorbirii sau interactiunii online. 

 

Contacteaza-ne la nr. de telefon: 01 41 61 23 00 sau scrie-ne la ops.fr@coris.ro !