Noutati

Ultimele noutati

Ce urmeaza? Noi parteneriate prin AXA!

parteneriat

Anul acesta, suntem nerabdatori sa continuam colaborarea cu AXA inceputa in 2019. 

AXA Assistance este parte din AXA Group (prin colaborare cu firma INTERPARTNER din Belgia), considerat unul dintre cele mai mari si mai vechi grupuri de pe piata mondiala a serviciilor financiare. Avand in vedere experienta lor vasta si serviciile de un inalt standard, precum si alinierea la valorile CORIS Assistance, ne-am bucurat sa ii putem numi parteneri in 2019. 

La sfarsitul acelui an, AXA gestiona active de 1,424 miliarde Euro iar in prezent, numara 105 milioane de clienti in 61 de tari.

In ultimii ani, datorita parteneriatului solid infiripat cu AXA, localizat in Cehia, Praga, am incheiat noi colaborari cu asiguratori importanti de pe piata romaneasca precum Eurolife si Garanta. Aici puteti vedea toti partenerii nostri din trecut si prezent. 

In acest an, partenerul nostru va diversifica paleta de servicii (produse de asigurare) pe care o va pune la dispozitia publicului din Romania , urmand ca si noi sa exploram si alte proceduri de asistenta si sa crestem echipa de operatori din call-center.

Ramaneti aproape pentru a afla mai multe noutati din cadrul CORIS Assistance!