Asistenta rutiera

Asistenta rutiera

Oricate masuri de precautie ti-ai lua, te vei confrunta cu o avarie la un moment dat. In astfel de momente, apeleaza la noi!

Putem interveni in urmatoarele situatii:

  • Avarii minore ce necesita depanare la fata locului: dezumflarea anvelopelor, descarcarea bateriei, defectiuni minore electrice sau electronice, ruperea curelei de transmisie, sigurante arse, etc.
  • Defectiuni tehnice complicate care nu pot fi solutionate la fata locului si necesita tractare. Serviciul este oferit pe intreg teritoriul Europei si Turciei. In caz de eveniment rutier soldat cu avarierea autovehiculului, itinerariul transportului va include si unitatea de Politie competenta, pentru emiterea documentelor necesare ce pot fi remediate intr-un termen relativ scurt
  • Probleme cu autoturismul ce nu pot fi rezolvate in 24 de ore. In astfel de situatii, putem asigura cazarea pentru soferi si pasageri, transportul catre destinatia initiala sau punctul de plecare initial cu un mijloc de transport in comun, un autovehicul functional in locatia indicata sau informatii de interes (inclusiv furnizori de servicii)